La bellesa a Bell-lloc Infantil

20 setembre, 2019

L'educació personalitzada és el marc on fonamentem l'educació de Bell-lloc. Té en compte les cinc dimensions personals que ens porten a la felicitat. Dimensió física, emocional, social, racional i trascendent que atenen al cos, a la ment i a la voluntat que fa moure les nostres passions per viure de manera feliç i plena.

Els primers dies de curs hem treballat de manera especial a l’Atelier: “Ments creatives” i a Bell-Art: “Cors trascendents ” cap a una mateixa direcció: Obrir la mirada a l’entorn, a la bellesa de les coses petites i també de les més grans, immersos de ple en la cultura del pensament. Professors, professores, estudiants i estudiantes, pares i mares son un dels nostres objectius a gran escala. Hauríem de poder mirar més enllà d’aprendre idiomes, matemàtiques, medi, etc i tenir la mirada educada per veure la bellesa de tot el que fem, de tot el que coneixem, del que aprenem…Pensar bé, per fer el bé. Escollir el bé perquè ens fa el bé.

Ho tenim en majúscules escrit en el nom: Bell-lloc, un bell lloc, per descobrir la bellesa de les coses, de les persones, del món, del més humà al més trascendent.