171105_missa_rtve_04

La Petita Coral a la Missa de TV2

7 novembre, 2017

La Petita Coral de Bell-lloc va cantar a la Missa de TV2 el diumenge 5 de novembre.

[html format=”full_html” different_values=”0″]

El passat diumenge 5 de novembre, la Petita Coral de Bell-lloc va cantar a la Missa que retransmet cada diumenge TV2. La Missa, presidida per Mn. Carles Cahuana, es va celebrar a la capella de les Germanes Dominiques de Sant Cugat del Vallès.

A les 7 del matí vam sortir de Bell-lloc per anar als estudis que TVE a Catalunya té a Sant Cugat del Vallès. Allà vam ser obsequiats amb un bon esmorzar. Posteriorment, ens vam traslladar a la capella de les Germanes Dominiques a Sant Cugat del Vallès, des d’on es retransmet la Missa en directe a TV2 per a tot Catalunya.

És una retransmissió que té molta audiència, especialment de persones malaltes, persones grans o amb alguna discapacitat, que els impedeix de poder assistir a Missa a la parròquia amb normalitat.

Va ser una gran experiència i una molt bona oportunitat de poder col·laborar, ajudant aquestes persones que no podrien assistir a la Missa dominical, donades les seves especials circumstàncies.

[/html]
[button color_type=”0″ color=”btn-info” text=”RTVE A la Carta” link=”http://rtve.es/v/4290899″ new_tab=”1″ different_values=”0″ type=”default”]
[/button]