171107-tallermonografiabi-web_1

“Administración de la Monografía en el Bachillerato Internacional” (UCJC – Madrid)

7 novembre, 2017

En el marc de la formació continuada del professorat del Batxillerat Internacional (IB), el Sr. Albert Rodríguez, Coordinador de la Monografía del Diploma BI, ha assistit a un taller de formació impartit a la UCJC (Universitat Camilo José Cela) de Madrid.

Els dies 19, 20 i 21 d’octubre s’ha celebrat a la UCJC (Universidad Camilo José Cela, Madrid) el taller “Administración de la Monografía en el Bachillerato Internacional”. Bell-lloc del Pla ha estat present en el taller a través de l’Albert Rodríguez, com a Coordinador de Monografies de l’IB. Durant aquestes jornades s’ha fet una presentació de les novetats en el protocol d’aquesta matèria del Programa del Diploma de l’IB amb la presència d’escoles d’arreu d’Espanya i Europa.

La Monografia és una tasca d’investigació que pretén introduir els alumnes en el món de la recerca i la reflexió a partir dels seus propis interessos i la relació amb els coneixements adquirits en les diferents disciplines que es cursen a l’IB.

L’assistència a aquests tallers respon al programa de formació continuada del professorat de Batxillerat Internacional al qual Bell-lloc  està compromès d’acord amb la filosofia del Batxillerat Internacional.