171010-petitacoral

La Petita Coral marxa de convivència

9 octubre, 2017

Ja fa molts anys que, cada curs, els nois que formen part de la Petita Coral passen dos dies de convivència per tal de fomentar la unió del grup i per poder assajar amb més intensitat.

Dijous al matí alguns alumnes que arriben a Bell-lloc criden l’atenció especialment perquè no porten l’uniforme i van carregats amb maletes i sacs de dormir. Són els integrants de la Petita Coral que marxen de convivència.

Passen dos dies i mig a Rocacorba, en un entorn ideal, amb la calma i tranquil·litat que requereixen els bons assajos. No oblidem però que són nens i que després d’una estona preparant algunes peces necessiten descansar i desfogar-se. Els assajos s’alternen amb estones de lleure i les instal·lacions de Rocacorba permeten passar estones molt agradables, ja sigui practicant algun esport o passejant.

Aquest any han estat preparant un repertori especial. El dia 5 de novembre, la Petita Coral cantarà a la Missa televisada per TVE. És un repte únic del qual no poden ni volen decebre ningú. De ben segur que ho faran molt bé, perquè ho estan preparant de manera molt intensa.

Finalment, dissabte al matí els pares han anat a recollir els seus fills i han pogut gaudir d’un breu tastet d’aquelles peces que els nois s’han preparat.