Llibres i material escolar per al curs 2022-2023

23 juny, 2022

Els alumnes de l’etapa d’ESO tindran aquesta informació disponible a partir del dia 28 de juny. Els alumnes de Batxillerat hi podran accedir a partir del dia 30 de juny.

Els alumnes de primària ja poden consultar el llistat de llibres i material escolar nececessari per al curs que ve. A les etapes de l’ESO i Batxillerat podran fer-ho a partir de les següents dates:

  • Dimarts 28 de juny: alumnes d’ESO.
  • Dijous 30 de juny: alumnes de Batxillerat.

Consulteu i descarregueu-vos la llista de llibres i material escolar necessari per al curs 22-23, el llistat de deures d’estiu i, en el cas d’alumnes de 4t d’ESO, l’informe del consell orientador.

Aquesta informació està personalitzada per a cada alumne en funció del curs que realitzarà a partir del mes de setembre. Per això, caldrà que introduïu el número de DNI incloent la lletra. Aleshores, accedireu a una pàgina amb tota la documentació personalitzada per a tots els fills que tingueu escolaritzats a Bell-lloc. Podeu fer servir el número de document d’identitat del pare o la mare, o bé, el de l’alumne, si en té i l’heu proporcionat a l’escola.

També us proporcionem un document de la llibreria Empúries amb instruccions per a la reserva i compra de llibres i un document amb instruccions sobre les llicències digitals de Primària i ESO.

L’accés als llistats els teniu sempre disponibles des del web a l’apartat “Accés ràpid“. També us recordem que podeu consultar les notes i descarregar-vos els butlletins accedint a Clickedu.

Llibres per al curs 22-23 i deures d’estiu