Llibres i material escolar per al curs 2024-2025

19 juny, 2024

A partir de divendres 21 de juny, les famílies de primària podreu consultar les notes, el llistat de llibres i material escolar del curs 24-25 i deures d’estiu. Les famílies d’ESO i batxillerat, ho tindreu disponible a partir de dimecres 26 de juny.

Consulteu i descarregueu-vos la llista de llibres i material escolar necessari per al curs 24-25 i el llistat de deures d’estiu (primària, 21 de juny i ESO i batxillerat, dimecres 26 de juny).

Aquesta informació està personalitzada per a cada alumne en funció del curs que realitzarà a partir del mes de setembre. Per això, caldrà que introduïu el número de DNI incloent la lletra. Aleshores, accedireu a una pàgina amb tota la documentació personalitzada per a tots els fills que tingueu escolaritzats a Bell-lloc. Podeu fer servir el número de document d’identitat del pare o la mare, o bé, el de l’alumne, si en té i l’heu proporcionat a l’escola.

L’accés als llistats els teniu sempre disponibles des del web a l’apartat “Accés ràpid“. També us recordem que podeu consultar les notes i descarregar-vos els butlletins accedint a Clickedu.