24-category_default

Millora el teu anglès amb Bell-lloc i Oxford University Press

21 desembre, 2016

Bell-lloc ha signat un acord amb Oxford University Press, l’editorial de la Universitat d’Oxford, per oferir a les seves famílies My Oxford English, un curs d’anglès on-line de reconegut prestigi internacional.

Es tracta d’un curs que conté una extensa varietat de continguts multimèdia de la màxima qualitat. A partir d’una prova de nivell, íntegrament on-line, el curs assigna l’alumne al nivell en el qual es troba, de l’A1 al C1 segons el Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües. A partir d’aquest moment, l’alumne té 6 mesos de llicència per completar el nivell, comptant en tot moment amb l’acompanyament de professors nadius. Podreu trobar més informació sobre el curs al següent enllaç: www.myoxfordenglish.com/es/my-oxford-english

Una llicència de sis mesos per completar un nivell té un preu total de 150 euros. Si esteu interessats a accedir a aquesta oferta d’Oxford University Press a través de Bell-lloc, empleneu el FORMULARI D'INSCRIPCIÓ.

El curs es podrà pagar mitjançant una transferència bancària a aquest número de compte, ES92 2100 0002 5802 0180 1860, indicant en el concepte el vostre nom i cognoms seguit de la paraula MOE.