171213-video

Millorant l’anglès a través de Video projects

13 desembre, 2017

Els alumnes de 6è de Primària, dins l'assignatura d'anglès, realitzen diferents projectes a travès de videos.

[html]

L’Ipad, a 6è de Primària, és una eina idònia per dur a terme un gran ventall d’activitats creatives. Una d’elles consisteix a enregistrar vídeos de curta duració en els quals els alumnes desenvolupin un tema concret i s’expressin en llengua anglesa.

D’aquesta manera es fomenta la imaginació, l’enginy i la capacitat de posar-se davant la càmera i d’elaborar ells mateixos el guió del seu vídeo. A més, tenen total llibertat per incloure música, fotografies i títols, així com editar i muntar una història visual que els seus companys de classe podran gaudir a classe.

El primer vídeo es centrava en l’equip de rescat de muntanya i en les recomancions més importants per tal d’escalar un cim muntanyós. Es donaven consells de què portar i de comportar-se en un ambient fora de ciutat.  El segon vídeo demana als alumnes que presentin casa seva, tot fent servir el vocabulari treballat a classe.

[/html]
[button type=”default” color_type=”0″ color=”btn-danger” text=”Projecte d’exemple” link=”https://drive.google.com/file/d/18vCaYHXsmMUwIdAcSpuHtLDogI4hVX3c/view?usp=sharing” new_tab=”1″ different_values=”0″]
[/button]