Nous Cursos d’Orientació Familiar: “Educant de cara al futur”

24 gener, 2018

L’amor amb humor en el món real i que no t’enganxin en mode off en el virtual, són les principals idees en les que es centraran les xerrades d’aquest nou COF que tindrà lloc el divendres 2 i dissabte 3 de març.

[html]

Els propers divendres 2 i dissabte 3 de març tindran lloc una sèrie de conferències relacionades amb l’educació dels fills a l’Aula Magna de Bell-lloc.

Per una banda, el Dr. Luís Gutiérrez Rojas ens parlarà sobre la importància de reil·lusiona -nos sempre i educar sempre amb humor. Per altra banda, la Sra. María Zalbidea ens donarà idees i pautes sobre les diferències entre generacions en l’era digital i la hiperconnectivitat dels fills.

Les inscripcions es poden fer al següent enllaç o bé a la secretaria del centre. El curs té un cost de 60€ el qual, a part de les conferències, inclou sopar-buffet divendres i servei de guarderia pels menuts dissabte. Més informació al fulletó informatiu.

[/html]
[button type=”default” color_type=”0″ color=”btn-danger” text=”Formulari d’inscripció” link=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSckbVRSNpKnVbGwN3UEmPylBf4CWPKiBe85HE4uGv9IxkumJQ/viewform” new_tab=”1″ different_values=”0″]
[/button]
[button type=”default” color_type=”0″ color=”btn-danger” text=”Fulletó informatiu” link=”https://www.bell-lloc.org/sites/default/files/educant_de_cara_al_futur.pdf” new_tab=”1″ different_values=”0″]
[/button]