Torneig Debat a la UIC-Barcelona

1r Torneig de debat TDBell-lloc

12 març, 2020

Conscients de la importància que tenen les eines de comunicació pel desenvolupament acadèmic i personal dels nostres alumnes, el col·legi ha introduït aquest any l’oratòria i el debat en els continguts curriculars i en les activitats extraescolars.

Amb aquest objectiu, els dies 6 i 7 de febrer es va celebrar a Bell-lloc el 1r torneig de debat TDBell-lloc on van participar tots els alumnes de 1r de Batxillerat i els alumnes de l’activitat extraescolar d’oratòria de 3r i 4t d’ESO. Durant dos dies es van portar a terme els debats entorn de la pregunta “S’hauria de prohibir l’ús d’smartphones als menors de 16 anys?”

Els dos primers equips classificats del TDBell-lloc van poder competir en el TDBarcelona que es va disputar a la Universitat Internacional de Catalunya els dies 27 i 28 de febrer amb la participació de 32 equips provinents de centres de Batxillerat tot Catalunya.

L’equip format per Aleix Benavente, Carlos Rodado, Jordi Lucas i Nacho Sánchez va aconseguir passar a la segona fase, sent eliminats a vuitens de final per l’equip de l’escola Ginebró en un apassionant i ajustadissim debat entorn de la pregunta: “És la globalització un fenomen positiu per a la humanitat?”

Torneig Debat a la UIC-Barcelona