Pla de treball des de casa

12 març, 2020

Accediu al Pla de treball des de casa a través de l’Accès ràpid del web

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir del dia 13 de març i fins al proper dia 27 març, ambdós inclosostots els centres educatius de Catalunya i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars. El tancament afecta a tot l’alumnat, a tot el personal docent, i al PAS.
Us animem a seguir fidelment les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus.
Us recomanem, per motius de salut pública, que durant aquest període de 14 dies els vostres fills disminueixin notablement la seva vida social.
En previsió d’aquesta mesura d’urgència, els equips docents de Bell-lloc han creat un pla d’aprenentatge i treball per als alumnes del col·legi, de manera que puguin prosseguir amb la seva vida acadèmica des de casa. Les instruccions per accedir al pla docent online les trobareu fàcilment des de l’apartat “Accès ràpid“.
Posem a disposició de les famílies durant aquests dies de tancament una adreça de correu electrònic (2020@bell-lloc.org) per resoldre qualsevol dubte que pugueu tenir. Procurarem donar resposta als vostres missatges al més aviat possible. Aquesta adreça de correu està operativa a partir de demà divendres 13 de març.