181123-campanyanadalchep-web

Projecte CHEP: Campanya de Nadal 2018

16 desembre, 2018

La campanya de Nadal d'enguany se centra en la recollida de fons pel Projecte CHEP (Children’s Health Program), el qual consisteix en finançar beques sanitàries per cobrir les necessitats i despeses mèdiques d’infants per una durada de deu anys.

[html format=”full_html” different_values=”0″]

[/html]
[html format=”full_html” different_values=”0″]

El programa busca fons per tal de finançar beques sanitàries a infants de l’Àfrica. Amb tan sols 50€ s’assegura l’assistència sanitària d’un nen durant 10 anys. El programa està dissenyat pel Dispensari Kimlea qui procura l’atenció d’infants en:

  1. Prevenció: revisions mèdiques anuals.

  2. Tractament: medicaments, proves, etc.

  3. Reforç: vitamines, aliments i roba, quan és necessari.

A grans trets, els objectius generals que persegueix el projecte són:

  1. Proveir d’assistència sanitària a 4.200 nens i als 1.800 pares molt pobres que no poden anar al metge per no tenir 2€ per a la visita, ni diners pels medicaments.

  2. Oferir atenció mèdica continuada. El programa està dissenyat per a deu anys.

[/html]
[button type=”default” color_type=”0″ color=”btn-danger” text=”Informació detallada” link=”https://www.bell-lloc.org/sites/default/files/campanya-nadal-bllc-projecte-chep.pdf” new_tab=”1″ different_values=”0″]
[/button]
[button type=”default” color_type=”0″ color=”btn-danger” new_tab=”1″ style_margin_left=”10″ different_values=”0″ text=”Vídeo del projecte” link=”https://www.youtube.com/watch?v=fbZGWdJEUu4″]
[/button]