Quin és el tret diferencial de Bell-lloc Infantil?

30 gener, 2020

Els tallers de professionals, artistes i música a l’escola que acosten “el món real als nens i nenes”, sessions obertes a famílies perquè aquestes participin de manera activa en el desenvolupament dels seus fills i filles. Aquests tallers treballen de manera transversal diferents àrees del coneixent i tenen com a un dels seus objectius principals revolucionar la ment dels alumnes, serveixen d’espurna pels moviments creatius dels infants, facilita i connecta professionals amb les noves generacions representant un win-win en tots sentits.

Aquestes vivències perduren durant tot el curs en els diferents espais del col•legi, decorats i pensats perquè els alumnes treballin tot “jugant al joc simbòlic”, poden ser ceramistes, pintors, pilots d’avió, cuiners, metges, recepcionistes…Tastar els rols els proporciona un aliment per la imaginació.

A Bell-lloc també revolucionem la mirada amb metodologies de pensament creatiu i crític per aprendre a observar les obres d’art, contemplar-les cadascú amb els seus ulls de “nen o nena” i arribar a la profunditat del coneixement que arriba a sorprendre a pares, mares i mestres.

Els idiomes; el català com a llengua vehicular, el castellà i anglès una hora cada dia ens asseguren una familiaritat amb el vocabulari, els girs de les llengües respectives i un coneixement de les diferents cultures, tradicions i gastronomia.

L’aula d’ Atelier, l’aula de música i la de psicomotricitat són espais per treballar a part de l’art, la música i el moviment corporal, àrees específiques com el llenguatge verbal, matemàtic i descoberta del jo i de l’entorn.

Sostenibilitat! L’alimentació de Bell-lloc infantil s’adapta absolutament a totes les al•lèrgies i especificitats de cada persona, acosta els productes de temporada i el producte de proximitat a la taula de l’escola.
L’hort que treballem en internivells ens ajuda a conèixer la terra, el temps, acostant-nos a la nostra identitat i orígens.

Estimem al món, per això el cuidem!

I per últim …El més important, el que ens condueix a la nostra felicitat sense buscar-la: aprenem cada dia a ajudar els altres, a no fer als altres el que no m’agrada que em facin a mi, a estimar tal i com Jesús ens va estimar.

Això és Bell-lloc, això és Bell-lloc infantil.
Si encara no el coneixeu, us estem esperant!