171219-firstlegoleague-web
ESO

Robòtics Bell-lloc engega la 6a Micro First Lego League

19 desembre, 2017

El torneig Micro First Lego League Bell-lloc és un torneig intern del Col·legi classificatori per la fase final de la competició Micro First Lego League de Girona a on hi aniran els 4 equips que obtinguin els millors resultats.

[html]

La competició tindrà lloc el dimarts 19 de desembre de 2017 de 14.35 a 17 de la tarda a la zona de tallers i aula d’art del pavelló gran. Per sisè any consecutiu Robòtics Bell-lloc inicia la Micro First Lego League que permetrà als diferents equips participar a la First Lego League de Girona, que enguany tindrà lloc el 27 de Gener a la UdG.

El repte de la First Lego League d’enguany és Hidro Dynamics, on els equips investigaran sobre el cicle humà de l’aigua. En aquest torneig classificatori, cada equip haurà de fer:

  • 3 rondes de comportament del robot

  • Presentació del Projecte científic

RONDES COMPORTAMENT DEL ROBOT

Les normes de valoració del comportament seran les mateixes que a les fases provincials de la First Lego League. Són les següents:

  • Els classifica segons la seva màxima puntuació en qualsevol de les tres rondes.
  • En cas d’empat, desempata a favor del que tingui una major puntuació acumulada entre les tres rondes.
  • La resta de normes són les mateixes que a la competició de la FLL.

PROJECTE CIENTÍFIC

  • El projecte científic s’haurà de presentar davant d’un jurat format per diferents professors de Bell-lloc. Cada equip disposarà de 5 minuts com a màxim per presentar-lo.
  • En aquest mateix dossier podeu consultar els fulls de valoració que faran servir els membres del jurat, que són els mateixos que es faran servir a la FLL.

[/html]
[button type=”default” color_type=”0″ color=”btn-danger” text=”Horari de la jornada” link=”https://www.bell-lloc.org/sites/default/files/horarimicrofll.pdf” new_tab=”1″ different_values=”0″]
[/button]
[button type=”default” color_type=”0″ color=”btn-danger” text=”Rúbrica de puntuació” link=”https://www.bell-lloc.org/sites/default/files/rubricamicrofll.pdf” new_tab=”1″ different_values=”0″]
[/button]
[button type=”default” color_type=”0″ color=”btn-danger” text=”Resultats de la jornada” link=”https://www.bell-lloc.org/sites/default/files/resultats_microfll2017.pdf” new_tab=”1″ different_values=”0″]
[/button]