sc-1r2n3r-web

Sortides culturals de 1r, 2n i 3r de primària

22 febrer, 2018

Els de 1r, 2n i 3r de primària han visitat el Mercat del Lleó, les intal·laciones d'Anela Fruits i la Fundació Cavall de Troya de Vall·llobrega, respectivament.

1r de primària: L’activitat estrella del projecte de coneixement del medi El Mercat es tractarà de fer un mercat a l’escola en una jornada de l’aprenentatge on podran venir les famílies. Per a dur a terme aquest mercat no hi ha res millor que anar a fer una visita en un mercat real i històric com el del mercat del Lleó de Girona per veure’n les diferents parades i el seu funcionament. Des de l’escola pensem que és clau treballar amb continguts, objectius i competències “reals” que ens serveixin per a la vida “quotidiana” com poden ser els aliments, propietats, on comprar- los, preus aproximats, etc.

2n de primària: Moltes vegades no apreciem tot el que tenim en el nostre entorn pròxim i sembla que com més lluny haguem d’anar significa que allò que fem o estudiem ha de ser més bo. Per corroborar que això no és cert i novament lligat amb el projecte de medi de Som el que mengem, hem anat a visitar les instal·lacions d’ANELA (antiga Blau Fruit). En aquestes hem observat els laboratoris, els processos de recol·lecció i transformació de les matèries primes i com s’envasen per a ésser distribuïts arreu del món.

3r de primària: Tots alumnes de 3r de Primària, dintre del marc del Projecte Anem al zoo!, treballat a l’escola, van visitar i viure en primera persona totes les possibilitats de l’espai que ofereix la Fundació Cavall de Troya de Vall·llobrega. Amb aquesta visita els alumnes van poder reforçar els coneixements que han anat adquirint a les aules de la millor manera possible, diferent i divertida, envoltats d’un entorn natural incomparable. Cadascun dels nens van poder gaudir de diferents activitats, des de muntar a cavall durant una bona estona, fins a passejar-se a través d’un entretingut recorregut per tota la granja-escola, a on se’ls va permetre interactuar i tocar la majoria dels animals, sempre amb l’interessant explicació i la supervisió dels monitors del centre.