sc-4t5e6e-web

Sortides culturals de 4t, 5è i 6è de primària

22 febrer, 2018

Els alumnes de 4t, 5è i 6è de primària han anat al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, a Catalunya en Miniatura i a visitar la Sagrada Familia de Barcelona, respectivament.

4t de primària: Els alumnes de 4t de Primària han visitat el Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, una de les zones naturals més conegudes i emblemàtiques de Catalunya. Al llarg de l’itinerari, els alumnes han pogut veure i conèixer la fauna i la flora pròpies d’aquest parc natural. Durant la visita, els alumnes han pogut comptar amb les explicacions dels guies del Parc Natural.

5è de primària: Els alumnes de 5è de primària anaren de Sortida Cultural a Torrelles de Llobregat. En concret a Catalunya en Miniatura. Va estar un dia molt ben aprofitat. els alumnes van gaudir molt de la sortida. El recinte ésta ben adequat, per poder treballar el que són els monuments més rellevants de Catalunya. Disposaven d’un dossier que els hi vam proporcionar i mitjançant grups de treball cooperatiu, van estar tot el matí voltant i treballant amb aquest. A pesar de quatre gotes mal comptades, el temps es revifà i gaudirem d’un excel·lent dia.

6è de primària: Els alumnes de 6è de primària van gaudir molt de la visita a la Sagrada Família. El treball previ de preparació de la sortida juntament amb les explicacions dels guies van permetre als alumnes descubrir una part dels molts detalls que amaguen els diferents racons del Temple. La sortida va acabar al Parc de la Ciutadella de Barcelona, on els alumnes van dinar i disposar de temps lliures per jugar.