sc-eso-parlament-web
ESO

Sortides culturals de 1r a 4t d’ESO

22 febrer, 2018

Els de 1r, 2n, 3r i 4t d’ESO han visitat les Ruïnes d’Empúries, El Palau dels Reis de Mallorca i Colliure, Construccions Planas i Àrea Cúbica i el Parlament de Catalunya, respectivament.

1r d’ESO: Els alumnes de 1r d’ESO han visitat les ruïnes d’Empúries. D’aquesta manera han pogut comprovar sobre el terreny els coneixements adquirits en el projecte interdisciplinar “Rome”, en el que han estat treballant les darreres tres setmanes.

2n d’ESO: Els alumnes de 2n d’ESO s’ha separat en dos grups. Els alumnes que estudien francès com a segona llengua estrangera han visitat la ciutat de Coulliure, on han hagut de fer servir els seus coneixements per respondre un seguit de preguntes d’una gimcana cultural i lingüística. Els alumnes que no estudien francès han visitat el Palau dels Reis de Mallorca, a Perpinyà, i han acabat fent una breu passejada per la mateixa localitat de Coulliure .

3r d’ESO: Els alumnes de 3r ESO han visitat les empreses Construccions Planas i Àrea Cúbica. Aquesta sortida va lligada a l’assignatura de Bell-Domus, on els alumnes han de tirar endavant el projecte de construir un habitatge dissenyat per ells mateixos.

4t d’ESO: Els alumnes de 4t d’ESO han visitat el Parlament de Catalunya i han realitzat el taller “Jo soc parlamentari” en què han après com funciona la dinàmica d’una sessió d’investidura. Al llarg de la sessió, els alumnes han hagut de defensar els postulats dels seus partits polítics i, alhora, ser capaços de negociar amb els seus oponents per tal d’aconseguir formar un govern.