Sortides Culturals del 1r trimestre

11 novembre, 2020

El dia 11 de novembre els alumnes de Bell-lloc han tingut l’oportunitat de visitar diferents indrets de Catalunya amb la finalitat de contextualitzar i ampliar algunes parts del currículum de l’aula. Com que els objectius d’aprenentatge són diferents en funció de les edats, cada curs ha realitzat una activitat diferent:

 ETAPA PRIMÀRIA

1r de primària

  • Els alumnes de primer de primària han visitat l’empresa Sastres Paperers de Banyoles. La visita inclou un recorregut per les instal·lacions i un taller d’elaboració de paper reciclat. La sortida ha acabat amb una estoneta de joc lliure al parc de la Draga de Banyoles.

2n de primària

  • Els alumnes de segon de primària visiten la granja Mas Bes de Salitja. La visita permet conèixer les parts d’una granja, els animals i les tasques que s’hi desenvolupen. La sortida ha acabat amb una estona de joc lliure als voltants de l’ermita de la Mare de Déu de les Fonts de Salitja.

3r de primària

  • Els alumnes de tercer de primària fan a peu el tram del camí de ronda de la platja de Sant Pol de S’Agaró a la platja de Sa Conca. La sortida ha permès aprofundir en el paisatge de costa, treballat en el projecte de medi “Un tomb pel camí de Ronda”.

4t de primària

  • Els alumnes de quart de primària visiten el volcà de Santa Margarida d’Olot. La sortida ha acabat amb una caminada i joc lliure a la Fageda d’en Jordà.

5è de primària

  • Els alumnes de 5è de primària visiten Catalunya en Miniatura. A la visita els alumnes han pogut conèixer Catalunya a través d’un conjunt de maquetes. La jornada a acabat amb un tomb al trenet.

6è de primària

  • Els alumnes de 6è de primària visiten l’antic monestir benedictí de Sant Pere de Rodes.  La sortida ha acabat a la platja del Port de la Selva gaudint d’una estona de joc lliure.

ETAPA ESO

1r ESO

  • Sortida Cultural als Aiguamolls de l’Empordà. Els alumnes han visitat la fauna i flora que acull aquest indret tant ric i singlar de la geografia catalana.

2n ESO

  • Els alumnes de 2n d’ESO han conegut els indrets del Barri Vell de Girona amb més reprecussió històrica sota el títol de: La Girona Medieval. D’aquesta manera han pogut veure in situ esdeveniments històrics rellevants treballats a classe.

4t ESO

  • Els alumnes de 4t d’ESO han recorregut els carrers i indrets més emblemàtics de Girona que estaven relacionats amb grans figures del panorama literari. La sortida, anomenada La Girona Literària, ha estat guiada per experts en el tema.