#TempsdeFlorsGironaInfantilBllc

16 maig, 2018

Des de l’escola, hem gaudit de Girona i les seves flors! Els Pandes i els Elefants han fet uns pops de molts colors, uns peixets amb ampolles de plàstic i papers de colors i unes meduses ben simpàtiques!

Els nostres Esquirols han volgut que la barqueta de la Maria del Mar que anava a buscar el misteriós tresor tingués l’ajuda d’uns molinets ben bonics que de ben segur ajudaran la nostra barca a navegar pel Mar Mediterrani!

Els Tigres han volgut decorar el vaixell amb unes boniques banderetes on hi havia paraules relacionades amb l’amistat. La Maria del Mar ens ha ensenyat que els amics podem fer moltes coses junts i que ens hem d’estimar i ajudar-nos per navegar plegats pel Mar Mediterrani!

Els Cangurs han escrit uns missatges ben bonics que han après del conte. Aquests bells escrits ja són a la barqueta del Carrer Nou. Junts han pensat i  escrit què és per ells estimar i compartir!

La Maria del Mar i els seus amics ja són dins la barqueta amb els nostres molinets i banderetes a fer un llarg viatge a la recerca del misteriós tresor…

Us animem a fer fotos de les nostres barques i a escriure amb una paraula, què és per tu l’amistat.

Sortejarem tres contes dedicats per l’autora Montse Pla (Miss Montse), professora de la nostra escola i ho podeu compartir a la nostra xarxa de Twitter seguint l’etiqueta de #tempsdeFlorsGironaInfantilBllc.

Aquest projecte pretén fomentar amb la família la nostra cultura mediterrània, el valor de l’amistat i gaudir de Girona Temps de Flors.

Som-hi, naveguem plegats!!