VII Torneig de Pàdel Solidari

29 setembre, 2022

L’Agrupació d’Antics Alumnes i l’AMPA de Bell-lloc convoquem el VII torneig de pàdel solidari en benefici de la fundació Monkole pel proper 16.10.2022 a les instal·lacions de Padel Indoor Girona. Preu d’inscripció: 15 euros per persona.

El diumenge, dia 16 d’octubre, al matí (de 9h a 14h) tindrà lloc el VII Torneig de Pàdel Solidari a les instal·lacions del Padel Indoor Girona, ubicat al Carrer Can Pau Birol, 11 (al costat de la botiga d’esports Wala). 

Pretén ser una jornada familiar, festiva i alhora solidària, de manera que una part de la quota d’inscripció anirà destinada a la fundació Monkole.

El nombre d’inscripcions al torneig serà limitat (per raons d’espai i temps) a 16 parelles masculines. Està obert als pares de l’escola, professors i personal de Bell-lloc i antics alumnes. Hi haurà servei de monitors per a la mainada.Tots els participants rebran un welcome pack i hi haurà premis per als guanyadors de cadascuna de les categories i també es farà un sorteig de diferents obsequis. 

El preu és de 15€ per persona i s’haurà d’abonar el mateix dia del torneig. La inscripció cal fer-la per Whatsapp al número 679 95 03 91. Un cop feta la inscripció (data límit el 13 d’octubre) us afegirem a un grup de Whatsapp –es respectarà l’ordre d’inscripció- on us anirem informant dels detalls del torneig. 

Agraïm la vostra col·laboració per endavant. Per a qualsevol pregunta o aclariment no dubteu de posar-vos en contacte amb nosaltres via Whatsapp al número 679 95 03 91 o bé als correus electrònics: ampa@bell-lloc.org o bé a agrupacio@bell-lloc.org.

Per a les xarxes socials, podeu utilitzar els hashtags #padelsolidariBllc #monkole #amigosdemonkole @ampaBellLloc