190227-sortidaagrupa-web

Visita guiada al jaciment/poblat de Sidillà

4 març, 2019

El Sr. Joan Badia Homs, especialista en el romànic català, realitzarà el proper dimenge 17 de març una visita guiada al jaciment/poblat de Sidillà i l’església de Sant Llorenç de les Arenes com a sortida de l'Agrupació d'Antics Alumnes.

[html]

Després d’haver visitat en anys anteriors, Tarragona, Empúries, Ullastret i Roses, enguany l’Agrupació d’Antics Alumnes organitza una visita al important jaciment de Sidillà ubicat al Baix Empordà. Després de la visita hi haurà un dinar de la calçotada al Cortal Gran de l’Armentera:

Pla de sortida:

  • Sortida en cotxes particulars
  • Cal ser a l’aparcament del jaciment a les 10:20h. Cal deixar els cotxes al costat de la carretera, que és una pista de terra, força ample.
  • Visita guiada pel sr Joan Badia Homs a les 10:30h (durada 1:30 aproximadament)
  • I calçotada a les 14:30h. al Cortal Gran de l’Armentera.

Cost:

  • Adults 12€ i infants (primària) 8€
  • Famílies de més de 4 membres 40€

Inscripció:

[/html]
[button type=”default” color_type=”0″ color=”btn-danger” text=”Formulari d’inscripció” link=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfWKPFGSsZhAsr43EU6vmBEl3gvdJdn7ickd44OtAeuuzdTmQ/viewform” new_tab=”1″ different_values=”0″]
[/button]
[button type=”default” color_type=”0″ color=”btn-danger” text=”Pla de la sortida i COM ARRIBAR-HI” link=”https://www.bell-lloc.org/sites/default/files/190317_calcotada_sidilla.pdf” new_tab=”1″ different_values=”0″]
[/button]