Xocolatada Solidària a Bell-lloc

6 març, 2023

El passat 15 de febrer els alumnes de Primària i alumnes voluntaris de Batxillerat van participar, amb la col·laboració de l’AMPA, a la 6a Xocolatada Solidària.  De nou, Bell-lloc s’ha sumat a aquesta encomiable iniciativa de l’Hospital de Sant Joan de Déu que, coincidint amb el Dia Internacional del Càncer Infantil, sol·licita a escoles, entitats i associacions que organitzin xocolatades solidàries amb l’objectiu de recollir diners per a la investigació del càncer infantil i millorar els tractaments existents. Enguany, més de 500 centres educatius i entitats diverses han celebrat la Xocolatada Solidària.

Com a preparació de la Xocolatada Solidària, els alumnes van poder conèixer la problemàtica del càncer infantil. Sensibilitzar-nos davant d’aquesta realitat és el primer pas per poder contribuir a millorar la vida de tants infants i famílies que, malauradament, han de fer front a un diagnòstic mèdic tan advers. Dies abans de la xocolatada, l’Hospital Sant Joan de Déu ens va enviar diferents materials per decorar les aules i poder conscienciar, d’aquesta manera, als nostres alumnes de la importància d’una diada tan especial. Tot estava a punt per al gran dia!

L’objectiu de la Xocolatada Solidària és transmetre l’esperança a tots aquells infants diagnosticats de càncer. Bell-lloc hi va poder contribuir amb l’ajuda i la col·laboració dels alumnes i les seves famílies. A través de les moltes aportacions voluntàries rebudes, es va recaptar un total de 2.572 euros, quantitat que va ser entregada íntegrament a Sant Joan de Déu. A més, Bell-lloc està d’enhorabona perquè, des d’aquest curs, comptem amb el distintiu d’escola solidària amb Sant Joan de Déu. Moltes gràcies a tots!