donacio-sang-bllc

Campanya de Donació de Sang

15 gener, 2020

El proper divendres 24 de gener el alumnes de 6è de primària col·laboren amb el Banc de Sang i Teixits de Girona engegant una campanya de Donació de Sang al Col·legi

[html format=”full_html” different_values=”0″]

Aquesta activitat està concebuda dins del Projecte Interdisciplinar de Cos i Salut la qual convida a famílies, docents, personal d’administració i en definitiva, a tothom qui vulgui a col·laborar amb aquesta causa. Actualment, els mateixos alumnes estan realitzant una campanya de conscienciació prèvia a tot l’alumnat del col·legi.

La donació de sang és molt important ja que actualment se’n recullen de mitjana unes 800 bosses tot i que les necessitats diàries ascendeixen fins al miler de bosses de sang. Tanmateix, també és sabut que la sang es fa servir per a molts tractaments dins de la salut de les persones entre les quals es destaquen: ús en accidents, trasplantaments, tractaments oncològics, etc.

Per aquest motiu, us animem a venir el proper dia 24 de gener. L’organització de la jornada és la següent:

  • Lloc: Saló d’Actes del Col·legi Bell-lloc.

  • Horari: De 9:00h a 12:00h i de 13:30h a 17:30h.

  • Requisits: tenir entre 18 i 65 anys, no patir alguna malaltia greu, pesar almenys 50kg i portar un document identificatiu.

Us hi esperem!

[/html]
[button type=”default” color_type=”0″ color=”btn-danger” text=”Cartell de la Campanya de la Donació” link=”https://www.bell-lloc.org/sites/default/files/cartell-donacio-bllc.pdf” new_tab=”1″ different_values=”0″ style_margin_top=”10″ style_margin_bottom=”10″]
[/button]