Formació holística i formació del caràcter a Bell-lloc infantil

16 gener, 2020

L'educació holística o educació integral de la persona busca el despertar de manera intrínseca l'amor per la vida i la passió per aprendre. És una filosofia i corrent educacional que vincula la identitat de la persona amb els valors que l'uneixen al món i les altres persones. A Bell-lloc els valors i virtuts cristianes, no s'expliquen, es viuen i ens ajuden a anar en línia d'aquesta corrent educativa que s'està posant de "moda" i que a Bell-lloc hi és present des dels seus inicis, forma part de la missió i visió de l'escola i de les persones que la fem: pares i mares, professorat i alumnes.

Què volem? Un fill mentider o sincer? Una filla egoista o generosa?
Em penso que els pares i mares ho tindríem clar!
Per això els mestres de Bell-lloc junt amb vosaltres pares, treballem de ben petits els hàbits que es converteixen en valors i aquests en ciment de les futures virtuts del demà.
Més enllà de les creences religioses, el fer el bé està inscrit en el nostre ADN i trobar dins nostre el bé forma part de la nostra intel•ligència. Treball cooperatiu, emprenedoria, buscar el bé comú, utilitzar els recursos de manera sostenible, adaptar-se a noves situacions, aquests i altres objectius que treballem dins i fora del currículum. Això és Bell-lloc, cap aquí anem, aprofitar les primeres edats de la persona per treballar els hàbits i valors ens condueix cap a una formació del caràcter més ferma i que formarà part per sempre més de la nostra identitat.
A Bell-lloc Infantil eduquem el caràcter, la voluntat des del primer dia de classe.