projecte-ebale-forfait-mama-nadal-2019

Campanya de Nadal: “Forfait Mama”

28 novembre, 2019

Enguany la campanya de Nadal del col·legi donarà suport al Projecte Ebale - Forfait Mama el qual contempla enviar ajuda a dones embarassades per tal de cobrir les despeses derivades de la seva futura maternitat. 

[html format=”full_html” different_values=”0″]

Actualment el metge gironí Dr. Antonio Vilallonga Morales treballa a l’Hospital Monkole de Kinshasa, a la República Democràtica del Congo. En aquest país del continent africà que compta amb 80 milions d’habitants l’esperança de vida és de 56 anys i tan sols un 28% de la població té accés a la sanitat. 

El Projecte Ebale, i més concretament, el programa Forfait Mama, neix amb l’objectiu de millorar l’atenció ginecològica de les dones d’aquesta regió africana. De cada 100.000 nens nascuts vius, 693 mares moren durant el part (6 a Espanya); a més, d’aquests 100.000 nens nascuts vius, 7.100 moren poc després del part (330 a Espanya). Aquestes dades reflecteixen el context socioeconòmic d’aquest país i les dificultats de la població per a accedir als serveis de salut bàsics.

Tots els fons econòmics destinats al programa Forfait Mama contribuiran a l’assistència sanitària de les dones embarassades, a fi que tinguin accés a serveis ginecològics bàsics com ara: ecografies, medicació, assistència al part, proves diagnòstiques, etc.

Podeu aportar els vostres donatius lliurant-los en un sobre tancat al PEC del vostre fill; el proper 15 de desembre, dia de la Festa de Nadal, també hi haurà una parada informativa en la qual podreu col·laborar. La campanya solidària finalitzarà el proper 20 de desembre.

Els alumnes de primària han publicat un calendari solidari en suport d’aquesta iniciativa, amb un preu de 5€. El podreu encarregar al següent enllaç. Cal fer les reserves abans del dimecres 4 de desembre a les 10h del matí.

[/html]


[button type=”default” color_type=”0″ color=”btn-danger” text=”Infografia” link=”https://www.bell-lloc.org/sites/default/files/fofaitmama-infografia.pdf” new_tab=”1″ different_values=”0″ style_margin_left=”10″ style_margin_right=”10″ style_margin_top=”10″]
[/button]
[button type=”default” color_type=”0″ color=”btn-danger” text=”Dades generals del projecte” link=”https://www.bell-lloc.org/sites/default/files/fofaitmama-projecte.pdf” new_tab=”1″ style_margin_right=”10″ style_margin_top=”10″ different_values=”0″]
[/button]
[button type=”default” color_type=”0″ color=”btn-danger” text=”Calendari solidari de primària” link=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdE22dXQUNAE6C1Pf9ki3NgLblHc7VfK0r-JvDN5UmzK2OxXw/viewform” new_tab=”1″ style_margin_right=”10″ style_margin_top=”10″ different_values=”0″]
[/button]