Dia de la família, fem que sigui cada dia

19 maig, 2020

El passat 15 de maig vam celebrar un dia molt important per tots nosaltres, el Dia de la Família.

Des de l’escola fomentem unes relacions basades en la confiança, amb un compromís sòlid amb totes les famílies que formen part del nostre col·legi. Pel bé dels fills, dels nostres alumnes, procurem que aquesta confiança entre l’escola i les families, sigui positiva, d’aquesta manera reforcem la seguretat dels nostres alumnes i la seva autonomia. Aquesta unitat és imprescindible perquè podem educar en sentit de cohesió, anant a una!

Aquests dies estem treballant un projecte molt gratificant, molt important que ens ha permès encara més valorar el gran tresor que tenim, la nostra família.

Amb aquest projecte sobre la família, que estem portant a terme durant el confinament, ens ha ajudat a donar l’immens valor que la família es mereix. Us felicitem famílies pel vostre treball i pel vostre dia a dia que no sempre es fàcil.

Com deia la Mare Teresa de Calcuta: “La meva família, és la meva llum, la meva alegria, la meva fortalesa i amor”. Aquesta llum que tenen totes les famílies farà que els dies que vinguin, que no són fàcils, puguin brillar amb més força i més intensitat. I que les nostres famílies “siguin un altre Natzaret, on regni la pau, l’amor i l’alegria”.

Abans del confinament, teníem unes rutines ben diferents, un dia a dia que no és el que tenim ara… Anàvem ràpids a tot arreu, a vegades donava la sensació que no atrapàvem el dia. Tot això, ens ha portat a reflexionar que cal demostrar als nostres avis, pares, fills… que els estimem, no hem “d’estalviar”dir-ho, verbalitzem el que sentim als nostres familiars…

Sabem que no podem agafar els minuts que vivim plegats, ni guardar-los, per això hem d’aprofitar cada dia aquesta estima de la família, ja sigui a casa, per videotrucada però demostrar i valorar l’amor que sentim pels nostres familiars.

Un poeta de nom Walt Whitman deia: “No deixis que acabi el dia, sense haver estat feliç… Valora la bellesa de les coses simples. Aquesta simplicitat, aquesta felicitat l’hem de trobar ara en el nostra dia a dia, amb la nostra família que tan necessitem i que tant valorem que la tenim, no només un dia en concret sinó cada dia….”