ESO

Educar la capacitat d’estimar és educar la sexualitat

9 març, 2021

El proper dimecres 17 de març, a les 20.30h, tindrem una sessió adreçada a pares de secundària de Les Alzines i de Bell-lloc del Pla.
La sessió, que porta per títol: “Educar la capacidad de amar es educar la sexualidad”, serà impartida per Eva María Martínez Asensio, experta en educació afectiva i sexual. L’Eva forma part de l’Instituto Desarrollo y Persona (Universitat Francisco de Vitoria de Madrid), que han realitzat diferents tallers amb els alumnes de 1r i 3r d’ESO. Tant aquests tallers, com aquesta sessió dirigida a famílies, s’emmarquen dins el programa  “Aprendamos a Amar”, pensat per ajudar a descobrir la grandesa de l’amor i la sexualitat humana.
Martínez és llicenciada en Sociologia i Ciències Polítiques per la Universitat Complutense de Madrid. Ha cursat el Màster en Ciències del Matrimoni i la Família pel Pontifici Institut Joan Pau II. També és experta en educació afectiva i sexual pels Programes Aprenem a Estimar i Teen Star; docent i responsable de relacions institucionals del Programa Aprenem a Estimar de la UFV.