El primer Erasmus+ de Bell-lloc Infantil

21 novembre, 2022

Bell-lloc aposta per l’emprenedoria dins el seu projecte educatiu. A l’etapa de secundària aprenen també a treballar amb estudiants d’altres països, col·laborant en projectes conjunts i participant en els intercanvis d’una setmana emmarcats al programa Erasmus+. D’aquesta manera, adquireixen unes habilitats molt necessàries en la societat global, capacitant-los per trobar millors llocs de treball en el futur.

Els professors de l’escola també tenen la possibilitat de poder fer intercanvis i formacions a l’estranger, emmarcats dins el programa Erasmus +.

Aquest novembre, Eva M. Piqué i Mariàngels Arbusé, membres de l’equip directiu de Bell-lloc Infantil,  han participat a Hèlsinki a un curs Erasmus+ sobre gestió de centre educatius. D’aquesta manera, han pogut conèixer de primera mà la singularitat del sistema educatiu finlandès, i alhora, han exposat davant de directors d’arreu d’Europa, les línies mestres del projecte de Bell-lloc fonamentat en l’educació del caràcter com a eix vertebrador del creixement integral de l’alumne.