ITV matrimonial: un matí per aprendre a estimar-nos més i millor

12 novembre, 2022

La ITV matrimonial és una activitat formativa que aquest curs hem estrenat a Bell-lloc, organitzada per Les Alzines, Bell-lloc i les AMPA dels dos col·legis.

Amb un estil pràctic, directe i proper, els dos conferenciats de la jornada, el Doctor Pep Borrell i el professor Rafael Lafuente, han ofert una exposició del desenvolupament afectiu i sexual del matrimoni al llarg de la vida. Etapes on l’enamorament dona pas a l’amor més profund que porta a la felicitat. Donar-se a la persona estimada, comprometre’s per sempre, és una actitud meravellosa, però, per ser tan valuosa, també és una de les que més costen.

Entre les dues sessions, temps per a esmorzar a la plaça de Bell-lloc, ja que el pati s’ha convertit en un escenari ple de taules per a dos, on cada matrimoni marcava els “check” del qüestionari que s’ha facilitat com a guia de la ITV. Què es pot millorar, què s’ha de canviar perquè no funciona? En definitiva, com cuidar-se més l’un de l’altre, perquè el matrimoni sigui font de veritable alegria.

L’activitat s’ha acabat a l’oratori, amb una benedicció que ha celebrat el mossèn de l’escola per a tots els que han volgut assistir-hi.

Mentrestant, els infants estaven fent activitats i jocs al servei d’acollida, organitzat per etapes.

Volem donar les gràcies a tothom qui ha fet possible la jornada: primer als assistents, que animats per l’equip de professors i professores a les reunions de pares i a les tutories heu participat activament. Feia goig veure l’aula magna plena de matrimonis, per a molts la primera vegada que participaven a una formació d’aquesta mena.

Gràcies a les AMPA i als equips de treball dels col·legis, també a totes les persones que hi han participat com a membres dels serveis de monitoratge o ajudant en el muntatge.