tdxperience-bell-lloc

Formació en oratòria i debat

17 gener, 2020

TdXperience és una experiència en comunicació que forma i prepara a alumnes d’ESO i Batxillerat en oratòria i dialèctica a través d’un torneig de debats. El proper divendres 7 de febrer tindrà lloc un torneig classificatori.

[html format=”full_html” different_values=”0″]

Durant tot el divendres 17 de gener els alumnes de 3r i 4t d’ESO que cursen l’extraescoalar d’oratòria i tot l’alumnat de 1r de batxillerat han pogut aprendre a realitzar un debat de la mà dels experts de TdXperience. Aquesta fundació es dedica professionalment a formar persones d’aquestes etapes educatives en el camp de l’oratòria de tal manera que, posant l’alumne al centre d’atenció, els ajuden a aprendre a debatre diferents idees en un món en constant canvi. Amb aquesta formació els alumnes aprendran a: entendre altres formes de pensar, escoltar els altres, véncer la por escènica, treballar en equip, parlar en públic i compartir moments increïbles amb els seus companys i altres escoles, entre d’altres. 

L’objectiu d’aquesta jornada consisteix en participar en un torneig de debats que tindrà lloc els propers 27 y 28 de febrer a la Universitat Internacional de Catalunya junt amb altres escoles de la zona. L’equip que participarà al torneig sortirà d’una fase eliminatòria entre els mateixos equips del col·legi, la qual tindrà lloc el proper divendres 7 de febrer a Bell-lloc.

[/html]