Jornada de sensibilització a 4t d’ESO
ESO

Jornada de sensibilització a 4t d’ESO

26 febrer, 2020

Un voluntari de l’Associació Mifas ha impartit una sessió de sensibilització, coordinada amb els professors d’Educació Física del col·legi, als alumnes de 4t ESO respecte la situació de les persones amb diversitat funcional de la demarcació de Girona.

MIFAS és una fundació que té l’esperit de treballar per a la plena integració social i laboral de les persones amb discapacitat física, orgànica i sensorial de la demarcació de Girona. L’associació va ser creada i gestionada per persones amb discapacitat, amb l’objectiu d’aconseguir la independència econòmica i la justícia social del col·lectiu. Representen i són la veu de les persones amb diversitat funcional, amb l’objectiu de millorar la seva qualitat de vida i defensar els seus drets.

Actualment, la Fundació MIFAS gestiona un Centre Ocupacional, un Centre de Dia i de Recursos, una Residència, una Llar Residència i un Centre d’Atenció Especialitzada (CAE).

La Jornada de Sensibilització a 4t d’ESO pretén ser un punt d’inflexió en la visió dels alumnes vers les persones amb diversitat funcional.  Per tant, es pretén que els alumnes aprenguin i s’adonin de primera mà amb quines limitacions i entrebancs pot trobar-se una persona amb diversitat funcional en el seu dia a dia. L’activitat fou conduïda per un voluntari de la fundació, en coordinació amb el Departament d’Educació Física del Col·legi.