Portes Obertes, 28 de febrer

19 febrer, 2020

A Bell-lloc infantil obrim l'escola cada dia amb les portes obertes personalitzades cada vegada que una família es mostra interessada en el projecte, metodologia, caràcter propi i instal•lacions de l'escola.

Una vegada a l’any també us mostrem l’escola sense necessitat de demanar prèviament entrevista.

Voleu saber què podeu veure aquest any a les portes obertes?

Una vegada ens hàgim presentat davant la Masia de Bell-lloc, un grup de nens i nenes amb els mestres anirem a passejar pel bosc de l’escola, allà farem el Passeig Científic; observació, manipulació, experimentació, activitats sensorials i psicomotrius hi tindran lloc, tot per ajudar a la correcte adquisició del llenguatge tan important a l’etapa d’educació infantil, la descoberta de l’entorn, la descoberta del jo i el llenguatge matemàtic.
Els espais lliures i hàbitats naturals ens ajuden a conèixer el món, a estimar-lo, a sentir-nos-en responsables per cuidar-lo millor.
A les portes obertes veurem també com es treballa la psicomotricitat a l’aula de psico, com vivim la música a l’aula de música, com aprenem anglès al Role Play…

Després de fer un itinerari per les aules, anirem a la nostra aula preferida: ATELIER inspirada en les aules de Reggio Emilia, Montessori, amb alguns materials Waldorf. És allà on es desperta la nostra creativitat, imaginació, lògica matemàtica, on socialitzem, treballem el llenguatge verbal, coneixem més artistes, materials i representa un constant descobriment. Immersos en la cultura del pensament, prenem les decisions per assolir uns reptes adients a la nostra edat i ritme d’aprenentatge i el que és més important, si ens equivoquem, no passa res! Ho tornem a intentar.