La Migdiada a P3

6 febrer, 2020

Dormir és una activitat necessària perquè amb ella ens recuperem del cansament, la fatiga, i retrobem l'equilibri físic i psicològic. El son té un paper fonamental en el desenvolupament i benestar infantil. Afavoreix els processos d'atenció i memòria i ajuda a consolidar el que s'ha après.

A Bell-lloc infantil, donant resposta a les necessitats de són diari de 0 a 5 anys, afavorim fins a P3 la migdiada, aquest any per exemple els nens i nenes van començar dormint tots la migdiada de després de dinar, ara molts d’ells ja no la necessiten i poden anar a jugar al pati. El son es va autoregulant a mesura que els nens i nenes es fan grans. Dormir és una necessitat biològica, mentre que dormir bé és, en gran mesura, un hàbit personal i social. La rutina de la migdiada juga un paper fonamental a la ritmicitat dels horaris del son, la regularitat dels despertars i de les hores dels àpats, les passejades a l’aire lliure, els banys i massatges relaxants, que potencien el son autònom, és a dir, que l’infant s’adormi sol.
A la tutoria personal, us podem ajudar també en millorar aquest hàbit si ho necessiteu. No dubteu en demanar-ho a la vostra tutora personal.