Primera Copa d’Estiu Bell-lloc de futbol 7

25 maig, 2023

Benvolguts amics,

El Col·legi Bell-lloc organitza la primera Copa d’Estiu Bell-lloc de futbol 7 els dies 26, 28 de juny i 3, 6, 10, 12 i 14 de juliol, de 19h a 22h a les instal·lacions del centre. L’objectiu d’aquest esdeveniment és la de promoure la participació d’antics alumnes de l’escola, donant l’oportunitat de retrobar-se i reviure moments compartits en el centre escolar a través de la pràctica esportiva. La diversió, la companyonia i l’esportivitat tenen com a finalitat ser protagonistes en aquest certamen lúdic.

L’esdeveniment va adreçat per a persones majors d’edat i, entre els membres de l’equip, hi ha d’haver com a mínim un antic alumne de l’escola o bé un pare d’actuals alumnes del centre. Els equips hauran de tenir un mínim de 7 i un màxim de 12 jugadors.

Tots els inscrits tindran welcome pack de benvinguda, samarreta del torneig i alguna sorpresa més. Els guanyadors i subcampions del torneig s’emportaran  diners en metàl·lic.

El format de competició tindrà dues fases: fase prèvia, els cinc primers dies amb mínim cinc partits per equip; i fase final, on es decidiran els guanyadors. Els partits seran en camp de gespa artificial.

Durant els dies de torneig, els jugadors podran fer servir els vestidors i les dutxes, i ens acompanyarà una food truck per fer la prèvia o el post partit amb tranquil·litat. L’organització ha previst una assegurança mèdica i d’accidents per estar coberts si és necessari.

L’organització del torneig es reserva el dret de no celebrar l’esdeveniment esportiu si no s’arriba a un mínim d’equips inscrits al 15 de juny de 2023 (data límit per inscriure’s) o fer modificacions en el format del torneig.

Qualsevol dubte o pregunta, us podeu adreçar a en Nil Domènech, organitzador del torneig (nil.domenech@bell-lloc.org).

 

Reglament de la I Copa Estiu Bell-lloc