summer pop art

Summer POP-ART Adaptant-nos constantment al que ens ve.

27 abril, 2020

“Summer POP ART” el casal que us teníem preparat per aquest juliol 2020.

Però la situació ens obliga a anar dia a dia. No podem fer plans ni a curt termini, ni a mig, tothom ho sap, no caldria ni dir-ho…

Teníem el casal ideat i programat des de feia uns dies abans del confinament.

Un casal que pretenia ser tot en anglès i introduir un nou idioma a Bell-lloc Infantil, el francès.

Un casal inundat d’art!, de creativitat!, d’activitats competencials i que englobessin continguts apresos durant el curs escolar.

Si les circumstàncies ens ho permeten, Bell-lloc Infantil obrirà les portes al juliol i farem el casal d’estiu adaptant-nos a les mesures de seguretat que els protocols ens segueixin fixant.

Per exemple; que no podem anar a la piscina? Doncs farem jocs d’aigua!

L’entorn natural, espaiós i metres quadrats de l’escola ens ofereixen moltes possibilitats d’aprenentatge vivencial, experimental i manipulatiu que no podem deixar escapar. Aquest aspecte diferenciador de la nostra escola junt amb l’empoderament de les arts plàstiques i visuals, que ens permeten canalitzar altres aprenentatges, és el que voldríem potenciar.

Els autors del pop art ens conduirien cap a una descoberta del món, de l’entorn, de nosaltres mateixos i mateixes.

Hi hauria espai per la robòtica, per l’esport, l’aventura i sobretot un espai especial, ara més que mai, per canalitzar les emocions, parlar de tot el que està passant, ha passat, pot passar d’ara en endavant.

Un canvi de paradigma, que ens obliga a ser més creatius, flexibles i actuar en tot moment en corresponsabilitat màxima.

Començàvem fa molts anys en el món de l’educació fonamentant la nostra escola en els valors i les virtuts cristianes, ara més que mai, seguirem construint sobre aquests fonaments, els valors i les virtuts que ens ajudaran a viure amb tot el que “ens vingui”.