Una mediateca al Hall

5 març, 2020

Escoltar, veure, llegir contes i fullejar revistes són algunes de les habilitats que treballarem en les properes setmanes a la MEDIATECA.

Fins ara hem pogut gaudir al hall del joc simbòlic “A l’aeroport” on hem recreat l’interior d’un avió, el control de seguretat, l’agència de viatges, etc… Ara és hora d’endinsar-nos dins l’àmbit de la comunicació: explorarem el món de les notícies, la informació, els mitjans audiovisuals i les xarxes socials. És per això, que en els propers dies, el hall es convertirà en una mediateca. Ens servirà per treballar amb els nostres alumnes els següents objectius: descobrir les primeres lletres, interessar-se per llegir, despertar la curiositat per escriure, connectar amb la descoberta de l’entorn, familiaritzar-se amb els mitjans de comunicació… L’espai d’aprenentage que es crea al hall permet vincular les famílies a l’educació dels seus fills.

Per a “treballar-jugant” farem servir com a material revistes diverses, diaris, contes, ordinadors, material audiovisual, màquines d’escriure antigues, teclats, fulletons…  Un dels projectes que posarem en marxa amb la mediateca és la realització d’un catàleg dels quadres que vam crear amb l’artista Joan Mateu quan va visitar l’escola.